Netværk

I en foranderlig verden er adgangen til relevante netværk med centrale aktører fundamentet for at kunne give en højt kvalificeret rådgivning og kunne levere kommunikationsydelser af høj kvalitet.

Agendum har adgang til en lang række førende virksomheder inden for kommunikation, organisationsudvikling og forhandlingsmediation, så det helt rigtige team kan sammensættes til at løse kundens behov.

 

KOMMUNIKATIONSSAMARBEJDE

Agendum samarbejder tæt med Primetime Kommunikation, der er en full service kommunikationsvirksomhed med ca. 25 medarbejdere. Via samarbejdet er Agendum i stand til at trække på kompetencer inden for stort set alle kommunikationsområder.

 

MEDIESAMARBEJDE

Agendum samarbejder med Altinget, og skal hver måned i efteråret 2016 skrive sundhedspolitiske analyser til netavisen.

 

EXECUTIVE FORUM

Agendum har fra 2011-2015 deltaget aktivt i Executive Forum, som drives af Business Kolding med den franske lederskole INSEAD som partner. Via netværket har der været adgang til omkring 100 små og mellemstore virksomheder i Danmark samt adgang til INSEAD’s omfattende forskningsdatabase.

 

SUNDHEDSNETVÆRK

Agendum driver et sundhedsnetværk, hvor en lang række centrale aktører fra sundhedssektoren deltager.

  • Claus Christoffersen
    Agendum er et kommunikationsbureau, der arbejder med strategisk dagsordensættelse, forandrings- og forhandlingsprocesser samt krisekommunikation primært inden for sundhedsområdet. 
  • Agendum

    Mørdrupvej 71D 3060 Espergærde Danmark
    Tel: 2372 5123