Kursus om sundhedsområdet – en dansk eksportsucces

1. september 2015 til 1. september 2015 9:00 AM - 3:30 PM

Agendum afholder d. 1. september 2015 kurset “Sundhedsområdet – en dansk eksportsucces”, som udbydes af Mediernes Efteruddannelse.

På kurset får deltagerne en indsigt i det danske eksporteventyr fortalt af nøgleaktørerne; Jakob Riis, Executive Vice President, China, Pacific og Marketing fra koncerndirektionen i Novo Nordisk og koncernchef Ida Sofie Jensen fra Lægemiddelindustriforeningen. Derudover får deltagerne en indsigt i, hvilke rammebetingelser der skal til for at eksporten kan stige yderligere på andre områder end lægemiddelområdet. Dette emne vil Peter Huntley, direktør i Medicoindustrien belyse

Baggrund

Dansk eksport af sundhed og velfærd er de seneste ti år fordoblet. Langt hovedparten af eksporten er drevet af lægemidler. Den landede på 71,3 mia. kr. i 2013, og lægemidlers andel af eksporten er nu steget til 11,4 procent, hvilket gør det til det største eksportområde.

Målgruppe

Journalister og kommunikatører.

Tilmelding

https://mediernesefteruddannelse.dk/kurser/sundhedsomraadet-dansk-eksportsucces/

Pris

2.995 kr.

PU-støtte: 780 kr.

  • Claus Christoffersen
    Agendum er et kommunikationsbureau, der arbejder med strategisk dagsordensættelse, forandrings- og forhandlingsprocesser samt krisekommunikation primært inden for sundhedsområdet. 
  • Agendum

    Mørdrupvej 71D 3060 Espergærde Danmark
    Tel: 2372 5123